Inzamelsystemen voor afval en recycling

Verhuur

U heeft tijdelijk een bovengrondse inzamelcontainer nodig. Bijvoorbeeld omdat er werkzaamheden in een straat zijn waardoor de ondergrondse afvalcontainers worden afgesloten. Of omdat de levering van nieuwe inzamelcontainers uitloopt. Een tijdelijke inzamelcontainer is dan erg handig!

Voordelen van huren

Wij verhuren graag onze containers. Dit zijn nieuwe of tweedehands containers en kunnen voor uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Graag leggen wij u uit hoe wij te werk gaan.
HUUR INZAMELCONTAINERS TOT 4 WEKEN
Indien u een inzamelcontainer voor een korte tijd wilt huren betekend het vaak dat u de container op een bepaalde deadline op gewenste lokatie wilt hebben staan. Het is daarom van belang dat u zo vroeg mogelijk uw interesse kenbaar maakt. Met onze connecties en eigen containers kunnen wij u bijna altijd voorzien. Maar eerlijk is eerlijk: op is op!
HUUR INZAMELCONTAINERS VAN AF 1 MAAND EN LANGER
Een langdurige periode kan variëren van 1 maand tot onbepaalde tijd. Per maand opzegbaar. Omdat u een aantal containers langdurig in beheer heeft, wilt u graag ook goede inzamelcontainers ontvangen. Daarom is het van belang dat u uw interesse zo vroeg mogelijk kenbaar maakt. Hierdoor hebben wij, als u ons opdracht verleent, nog heel even de tijd om er voor te zorgen dat de containers in goede staat worden weggebracht!

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Bekijk ook onze andere diensten

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen