Inzamelsystemen voor afval en recycling

Transport

Uw inzamelcontainer schadevrij, op gewenste locatie. Dat mag u van ons verwachten. Maar wist u dat wij op andere manieren u ook kunnen ontzorgen?

Inzamelcontainers transporteren

Uw nieuwe inzamelcontainers worden af fabriek in Roosendaal opgeleverd. Vanuit Roosendaal kunnen wij uw inzamelcontainers naar elk gewenste lokatie transporteren! Met assistentie van de kraan op onze voertuigen zetten wij de containers schade-vrij weg.
PLAATSING
Wij plaatsen natuurlijk niet alleen nieuwe inzamelcontainers. Onze transportafdeling wordt regelmatig ingezet voor het innemen van oude, afgedankte containers. Het uitzetten van huur-containers. Het door-wisselen van oude voor nieuwe/gerenoveerde inzamelcontainers. Of verplaatsen van inzamelcontainers.
VEILIG EN DUURZAAM
Graag nemen wij onze maatschappelijke verantwoording: veilig en duurzaam transporteren. Dagelijks zijn rijden onze chauffeurs door de straten en binnensteden van Nederland. Veilig werken en transporteren staat hoog in het vaandel. Duurzaam transporteren is een onderdeel van ons werken. Bijvoorbeeld door route optimalisatie, combinatie-vrachten en zuinig rijden door onze chauffeurs beperken wij de CO2 uitstoot en het brandstof gebruik tot het minimale.

Transport & Logistiek

Dit kunnen wij voor u betekenen:
PLAATSING
Plaatsen op de centimeter nauwkeurig.
INNAME
Waar uw inzamelcontainer ook staat.
LOGISTIEK
Laden, transporteren en lossen. Van A naar B.
AFVAL INZAMELING
Textiel of glas inzamelen, we zijn gecertificeerd

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Bekijk ook onze andere diensten

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen