Inzamelsystemen voor afval en recycling

Renovatie

Eenduidigheid in uw containerpark, maar uw huidige inzamelcontainers niet vervangen? Of gewoonweg uw inzamelcontainers een nieuw leven inblazen? Graag laten wij u de mogelijkheden voor het renoveren van uw inzamelcontainers zien:

Ervaring

Wist u dat MCB Milieu & Techniek in haar oorsprong alleen maar containers opknapte? Al meer dan 20 jaar ervaring hebben wij met kleine en hele grote renovatie-projecten. Zo hebben wij al duizenden containers een nieuw leven ingeblazen!
RENOVATIE OP MAAT
Net als nieuwe inzamelcontainers, renoveren wij voor u de containers 'op maat'. Dit houdt in dat wij modificaties of verbeteringen kunnen aanbrengen, zoals u die wenst! Het is ook mogelijk om de uitstraling naar wens te waarborgen. Dit kan bijvoorbeeld door kleurgebruik, of een sticker-protocol naar wens. Zo krijgt u verschillende type containers, toch uniform. Wist u dat wij ook stickers voor u kunnen ontwerpen?
PROJECTMANAGEMENT
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet al uw containers van straat wilt halen. Zo kunt u uw afval niet meer inzamelen. Hier zorgen wij natuurlijk voor. Door een project goed af te stemmen met alle betrokken partijen, in badges door te wisselen en u op de hoogte te houden zorgen wij ervoor wat u uiteindelijk wilt: tevreden klanten, geen misgelopen inkomsten en een hernieuwd containerpark!

Referenties renovatie-projecten

Hieronder volgen een aantal referenties waar wij een renovatie-project hebben opgeleverd.
DIVERSE TYPE INZAMELCONTAINERS | CURE AFVALBEHEER
Voor Cure Afvalbeheer (Eindhoven e.o.) zijn wij continu bezig met renovatie-projecten. Hierbij renoveren we diverse type inzamelcontainers. Samen met Cure Afvalbeheer is er een sticker-protocol ontwikkeld. Zodoende krijgen alle containers dezelfde uitstraling.
TEXTIELCONTAINERS | STICHTING KICI (SYMPANY)
Voor Stichting Kici (tegenwoordig Sympany) hebben wij vrijwel het gehele containerpark gerenoveerd! (ca. 800 textielcontainers) MCB Milieu & Techniek voerde de regie dit project en onderhield het contact met alle betrokken partijen.
GLASBOLLEN | IVAREM (BELGIE)
IVAREM staat voor Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam Afvalbeheer regio Mechelen. Voor IVAREM heeft MCB Milieu & Techniek zo'n 150 glasbollen gerenoveerd. Deze zijn gecoat in twee kleuren en bestickerd naar wens.
GLASCONTAINERS | VAN GANSEWINKEL NEDERLAND
Jaarlijks renoveert MCB Milieu & Techniek voor diverse gemeenten de glascontainers van Van Gansewinkel. Dit levert telkens weer een fraaie uitstraling op!

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Bekijk ook onze andere diensten

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen