Inzamelsystemen voor afval en recycling

Productie

Al uw inzamelcontainers die u bij MCB Milieu & Techniek afneemt, worden in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Dit houdt in dat wij uw inzamelcontainers naar wens kunnen produceren, ongeacht de aantallen die u wilt afnemen. Graag laten wij u zien hoe het proces van de productie van uw containers bij MCB Milieu & Techniek verloopt.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk!
CONTACT
Akkoord! Via onze vertegenwoordigers heeft u een bestelling geplaatst! Uiteraard wilt u op de hoogte blijven van de status van uw bestelling. En wij vinden het belangrijk dat u betrokken bent, daarom blijft de vertegenwoordiger voor u het aanspreekpunt. Via hun krijgt u een opdracht-overzicht en verdere informatie over het verloop van uw bestelling.
WERKVOORBEREIDING:
U wilt vanzelfsprekend dat uw inzamelcontainer worden geproduceerd zoals is afgesproken. Daar zien wij zorgvuldig op toe. Onze afdeling Werkvoorbereiding gaan aan de slag met het maken van technische las-, onderdeel-, en montage-tekeningen. Ter bevestiging en ter controle laten wij altijd de overzichtstekeningen zien van uw inzamelcontainer. Eventuele extra wensen, of opmerkingen zijn dan welkom.

Operationeel

En dan gaan we echt aan de slag! Hieronder volgt in beeld onze productie-proces:
LASSEN
Uw inzamelcontainers worden in onze fabriek in Roosendaal gelast. Door dit werk in eigen beheer met eigen vakmensen te doen, zorgen we voor optimale kwaliteit!
COATING
Over vakwerk gesproken. Alle onderdelen en inzamelcontainers worden in onze fabriek in Roosendaal voorzien van een dubbel-laags coating. Poedercoating of KTL lak is ook geen probleem!
ASSEMBLAGE
Met een team van technische vakmensen worden er dagelijks inzamelcontainers geassembleerd of gerepareerd!
CONTROLE
Om kwaliteit te garanderen wordt elk inzamel-container gecontroleerd. Uw inzamelcontainer wordt CE-gekeurd en u ontvangt na levering een EG-conformiteitsverklaring en een gebruikershandleiding.

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Bekijk ook onze andere diensten

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen