Inzamelsystemen voor afval en recycling

Ontwerp en advies

Binnen onze afdeling R&D (Research & Development) werken wij dagelijks aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een hoger percentage afvalscheiding. Met een goed opgeleid team van ontwerpers en vakmensen creëren wij oplossingen voor uitdagende afvalproblemen. Van een totaalconcept tot een specifieke technische oplossing.

Ontwerp op maat

Wij zijn er voor u, om uw inzamel-container naar wens te ontwerpen en produceren. Of u nu een handig inzamelmiddel wilt voor een pilot, of u wilt de container 10 centimeter lager, of u wilt een totaalconcept ontwikkelen voor de inzameling van bijvoorbeeld Elektronisch afval? Binnen onze afdeling R&D (Research & Development) denken wij graag met u mee!
ADVIES
Elke situatie is anders. Of u nu een gemeente, commercieel bedrijf of een charitatieve inzamelaar bent. Een standaard-oplossing is niet altijd de beste oplossing, soms wel. Daarom wordt u bij MCB Milieu & Techniek op een prettige, persoonlijke wijze geadviseerd. Met alle stakeholders denken wij mee wat in uw situatie het beste advies is!
ONTWERP
Binnen onze afdeling R&D kunnen wij snel schakelen. Dat wil zeggen dat u naar aanleiding van het gedegen advies, vlot, een ontwerp-schets of een gedetailleerde tekening mag verwachten. Wij visualiseren ideeën, concepten en wensen. Hierin betrekken wij u enorm. Samen inzamelsystemen innoveren en ontwikkelen, dat is onze passie!

Ontwerp-projecten

Hieronder volgen enkele voorbeelden waarin wij advies en ontwerp op maat hebben gegeven.
E-WASTE ZUILTJES | STADSWERK072 ALKMAAR
Samen met Stadswerk072 (Het operationeel orgaan van Gemeente Alkmaar) hebben we Zuiltjes (containerbehuizing) ontworpen en geleverd. In dit Zuiltje wordt een minicontainer geplaatst. HIermee wordt klein elektrisch- en elektronisch-afval ingezameld. Hierbij is gekeken naar de optimale balans tussen veiligheid, gebruiksvriendelijkheid (voor burger en inzamelaar) en vormgeving!
HIJSCONTAINERS | VAN GANSEWINKEL / DAMEN SHIPREPAIR
Damen Shiprepair Amsterdam gaat gebruik maken van onze op-maat gemaakte Hijscontainers. Vrijgekomen scheepsafval bij het refurbishen van schepen wordt hierdoor optimaal gescheiden! De afvalstromen worden door Van Gansewinkel ingezameld.

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Bekijk ook onze andere diensten

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen