Inzamelsystemen voor afval en recycling

Specialist voor onderhoud rolcontainers Van Gansewinkel

Door @MCBBV, December 29, 2015
In december 2014 heeft Van Gansewinkel besloten om zijn onderhoudswerkplaatsen te sluiten. MCB Milieu & Techniek is sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk voor het onderhoud van ca. 20.000 rolcontainers op jaarbasis.

De Eindhovense afvalverwerker heeft werkplaatsen in Maarheeze, Heerlen, Rucphen, Vlaardingen en Hoogeveen. In de garages wordt onderhoud verricht van het wagenpark en de containers. Van Gansewinkel voert vooral een kostenbesparing aan als motief van de voorgenomen sluiting. “Bovendien is het zo dat onderhoud steeds meer werk wordt voor specialisten”, stelt de woordvoerder. Van Gansewinkel heeft het werk ondertussen uitbesteed aan externe partijen.

reiniging-RCM

MCB Milieu & Techniek heeft ingeschreven voor het onderhoud van ca. 20.000 rolcontainers per jaar van regio Zuid Nederland. Sinds 1 januari 2015 zijn wij operationeel. Door het aannemen van dit werk wordt de groei van het bedrijf nog verder verwezenlijkt. Meer materieel zal ingezet en aangeschaft worden en door slimme coördinatie en afstemming is het mogelijk om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, nu en in de toekomst!

Recente artikelen

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen