Skip to main content

Wij knappen uw containers op

Eenduidigheid in uw containerpark, maar uw huidige inzamelcontainers niet vervangen? Of gewoonweg uw inzamelcontainers een nieuw leven inblazen? Graag laten wij u de mogelijkheden voor het renoveren van uw inzamelcontainers zien:

Wist u dat MCB Milieu & Techniek in eerste instantie alleen maar containers opknapte? Al meer dan 20 jaar ervaring hebben wij met kleine en hele grote renovatie-projecten. Zo hebben wij al duizenden containers een nieuw leven ingeblazen!

Renovatie op maat

Net als nieuwe inzamelcontainers, renoveren wij voor u de containers ‘op maat’. Dit houdt in dat wij modificaties of verbeteringen kunnen aanbrengen, zoals u die wenst! Het is ook mogelijk om de uitstraling naar wens te waarborgen. Dit kan bijvoorbeeld door kleurgebruik, of een sticker-protocol naar wens. Zo krijgt u verschillende type containers, toch uniform. Wist u dat wij ook stickers voor u kunnen ontwerpen?

Projectmanagement

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet al uw containers van straat wilt halen. Zo kunt u uw afval niet meer inzamelen. Hier zorgen wij natuurlijk voor. Door een project goed af te stemmen met alle betrokken partijen, in badges door te wisselen en u op de hoogte te houden zorgen wij ervoor wat u uiteindelijk wilt: tevreden klanten, geen misgelopen inkomsten en een hernieuwd containerpark!