Skip to main content

Specialist in afval-inzamelcontainers

MCB Milieu & Techniek is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en onderhouden van afval-inzamelcontainers. MCB levert haar diensten en producten aan bedrijven en overheidsinstellingen (gemeenten en semioverheden) in Nederland en Europa.

"Kijk binnen bij MCB"

Innovatieve oplossingen

MCB Milieu & Techniek levert inzamelcontainers voor glas, papier, textiel en andere grondstoffen. Met al onze medewerkers zoeken wij constant naar innovatieve oplossingen om onze producten en diensten in een veranderende omgeving te plaatsen. Zonder dat wij onze kernwaarden uit het oog verliezen.

“Trots op wat MCB met al onze medewerkers al bereikt heeft maar we blijven niet stil staan. De komende jaren zal er verder worden geïnvesteerd in verduurzaming en professionalisering”

Maris van der MaasDirecteur MCB Milieu & Techniek

Visie & Mission Statement

MCB Milieu & Techniek bestaat al meer dan 20 jaar. We houden ons met bezig met het leggen van logische verbindingen, komen met échte oplossingen en ondernemen oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.

MCB Milieu & Techniek is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en onderhouden van afval inzamelcontainers voor een bedrijfsomgeving of openbare ruimte. Deze inzamelcontainers worden door gemeenten, semioverheden of commerciële (afval)bedrijven ingekocht zodat de gebruiker of burgers afval gescheiden kunnen inleveren.

Het doel van MCB is om met innovatieve en relevante oplossingen bij te dragen aan een circulaire economie.

Onze kernwaarden

Kernwaarden! Ze staan voor alles wat wij belangrijk vinden en wat wij willen uitstralen.

Kwaliteit
Of het nu een gesprek met u is, het uitwerken van een technisch ontwerp of het lassen van uw inzamelcontainers. Kwaliteit staat centraal.

Flexibiliteit
Samen met u kijken we altijd naar de juiste oplossing, als dit anders moet, schakelen wij moeiteloos met u mee.

Klantgerichtheid
Al onze processen binnen ons bedrijf zijn afgestemd op de klant. Klein, of groot. Dichtbij of ver weg. U staat centraal.

Passie
Dit is wat ons kort samengevat elke dag weer motiveert en betrokken houdt.