Specialist in afval-inzamelcontainers

MCB Milieu & Techniek is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en onderhouden van afval-inzamelcontainers. MCB levert haar diensten en producten aan bedrijven en overheidsinstellingen (gemeenten en semioverheden) in Nederland en Europa.

"Kijk binnen bij MCB"

Innovatieve oplossingen

MCB Milieu & Techniek levert inzamelcontainers voor glas, papier, textiel en andere grondstoffen. Met al onze medewerkers zoeken wij constant naar innovatieve oplossingen om onze producten en diensten in een veranderende omgeving te plaatsen. Zonder dat wij onze kernwaarden uit het oog verliezen.

“Trots op wat MCB met al onze medewerkers al bereikt heeft maar we blijven niet stil staan. De komende jaren zal er verder worden geïnvesteerd in verduurzaming en professionalisering”

Maris van der MaasDirecteur MCB Milieu & Techniek

Visie & Mission Statement

MCB Milieu & Techniek bestaat al meer dan 20 jaar. We houden ons met bezig met het leggen van logische verbindingen, komen met échte oplossingen en ondernemen oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.

MCB Milieu & Techniek is een klein, jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en onderhouden van afval inzamelcontainers voor een bedrijfsomgeving of openbare ruimte. Deze inzamelcontainers worden door gemeenten, semioverheden of commerciële (afval)bedrijven ingekocht zodat de gebruiker of burgers afval gescheiden kunnen inleveren.

Het doel van MCB is om met innovatieve en relevante oplossingen bij te dragen aan een circulaire economie.

MVO

MCB Milieu & Techniek is trots om te kunnen zeggen dat wij Nederlandse producten leveren.

Directie en management:

Het beleid van MCB is om in elk onderdeel van het productieproces en binnen de investeringen die we gaan doen, de kernwaarden Passie, kwaliteit en duurzaamheid terug te laten komen. MCB is hiernaast ISO 14001 en 9001 gecertificeerd, wat ons helpt in het voeren van een duurzaam beleid. MCB draagt sociaal-maatschappelijke stichtingen een warm hart toe en sponsort daarom o.a. ontwikkelingsprojecten in het Midden-Oosten en lokaal wordt een muziekvereniging gesteund.

MCB is sterk geworteld in de lokale samenleving. Wij bieden een duurzaam en jaarlijks maatwerk in begeleiding van leerlingen. MCB neemt ook bewust oudere werknemers in dienst om een gezonde mix van jong en oud te krijgen.

In het ontwerp- en productieproces maakt MCB bewuste keuzes om productieafval en energiekosten te beperken. Zo ontwerpen wij onze containers zo, dat deze door onze toeleveranciers precies op een rolbandbreedte past. Ook de oppervlakte behandeling kiezen wij voor een duurzame vorm: KTL.

Certificering

Om de veiligheid en kwaliteit van ons werken te garanderen en verbeteren is MCB Milieu & Techniek VCA**, ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd. Om de certificaten te bekijken, klik dan op het certificerings-logo , helemaal onderaan de pagina. MCB Milieu & Techniek beschikt over een actuele milieuvergunning, onze medewerkers zijn opgeleid tot keurmeesters en beschikken over een VCA diploma. Tevens is MCB Milieu & Techniek een erkend leerbedrijf in de metaalsector. Daarnaast zijn wij lid van de Koninklijke Metaalunie en beschikken over een VIHB-nummer voor het transporteren van afvalstoffen.

Onze kernwaarden

Kernwaarden! Ze staan voor alles wat wij belangrijk vinden en wat wij willen uitstralen.

Kwaliteit
Of het nu een gesprek met u is, het uitwerken van een technisch ontwerp of het lassen van uw inzamelcontainers. Kwaliteit staat centraal.

Flexibiliteit
Samen met u kijken we altijd naar de juiste oplossing, als dit anders moet, schakelen wij moeiteloos met u mee.

Klantgerichtheid
Al onze processen binnen ons bedrijf zijn afgestemd op de klant. Klein, of groot. Dichtbij of ver weg. U staat centraal.

Passie
Dit is wat ons kort samengevat elke dag weer motiveert en betrokken houdt.

Ons team

Een mooi bedrijf! Daar heb je mensen voor nodig. Gewoon het beste advies, maar ook de beste service is wat je van ons kan verwachten.

Rik van Son

Bedrijfsleider

Mark van Beers

Sales Manager

Vincent Schreuder

Accountmanager

Ariejan Sacharias

Werkvoorbereider

Angelique Westveer

Office Manager