Inzamelsystemen voor afval en recycling

Nieuwe GFT-containerbehuizingen voor Krimpen aan den IJssel

Door @MCBBV, September 21, 2016
Met de slogan: "SORTEREN, MAAK UW AFVAL WAARDEVOL'' zet de gemeente Krimpen aan den IJssel vol in op het scheiden van afval! Tot en met december zal er gefaseerd de uitrol van o.a. de GFT-containerbehuizingen plaatsvinden. MCB Milieu & Techniek is er trots op de productie, levering en plaatsing van GFT-containerbehuizingen voor gemeente Krimpen aan den IJssel te mogen verzorgen.

DSC_0056

Afvalscheiding hoogbouw en laagbouw zonder tuin

Door het plaatsen van ruim 70 GFT-containerbehuizingen voorziet MCB Milieu & Techniek de gemeente Krimpen aan den IJssel van een ideale voorziening voor het apart scheiden van GFT bij hoogbouw. Alle bewoners van een flat krijgen een toegangspas om hun GFT in deze cocon kwijt te kunnen. Ook een gedeelte van de laagbouw, namelijk zonder tuin, gaat gebruik maken van deze GFT-containerbehuizingen.

IMG_6791

 

GFT-containerbehuizing

MCB Milieu & Techniek ontwerpt, produceert en plaatst verschillende GFT-containerbehuizingen, ook wel coconboxen of camouflage-boxen genoemd. Het principe voor Krimpen aan den IJssel is dat er een 660 liter of 1100 liter rolcontainer in de coconbox komt te staan. Door geleidingsbalken wordt de rolcontainer netjes gecentreerd in de bak (terug)geplaatst. Net onder de inwerpklep van de GFT-containerbehuizing is een trechter aangebracht zodat het GFT altijd in de rolcontainer valt!

Dit type camouflage-box is ook te verkrijgen zonder IRDC systeem of in een kleiner formaat.

Bekijk via tabblad ‘producten’ onder ‘GFT’ de verschillende type containerbehuizingen die MCB Milieu & Techniek maakt. Of klik hieronder op ‘GFT’.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

IMG_6808

Gerelateerde producten

Recente artikelen

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen