Inzamelsystemen voor afval en recycling

Nieuwe containers voor Amsterdam

Door @MCBBV, Mei 9, 2016
De inzameling van Plastic en Drankenkartons (PMD) groeit in Amsterdam! Hiervoor heeft MCB Milieu & Techniek ca. 100 nieuwe depotcontainers geleverd. In de afgelopen weken is er hard gewerkt om alle depotcontainers op de gewenste locaties te krijgen. De nieuwe grondstof containers staan nu in alle stadsdelen van Amsterdam.

Stickerontwerp, anti-graffiti en vulgraadmeters

Net als de voorgaande leveringen ontzorgd MCB Milieu & Techniek de gemeente Amsterdam volledig. Bijvoorbeeld is het sticker-ontwerp en het aanbrengen van de stickers volledig door MCB Milieu & Techniek verzorgd. De containers zijn voorzien van een anti-graffiti laag waardoor de inzamelcontainers voor PMD en papier gemakkelijk schoon te krijgen zijn bij aanplak of graffiti.

De depotcontainers voor PMD werden o.a. opgesteld bij Afvalservice West waarbij alle PMD containers zijn voorzien van vulgraadmeters. Hierdoor kan Afvalservice West gemakkelijk en duurzaam de containers ledigen!

IMG_5992

Transport

Hierna zijn alle containers vanuit de depots de wijken ingereden en op de gewenste locatie uitgezet. Hierbij werd door MCB Milieu & Techniek zorgvuldig samengewerkt met de verschillende stadsdelen en Afvalservice West.

Grondstofcontainers

Ook leverde MCB Milieu & Techniek in de afgelopen weken nieuwe glascontainers en papiercontainers. Deze grondstofcontainers worden onder andere ingezet op de verschillende afvalbrengstations.

Gerelateerde producten

Recente artikelen

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen