Inzamelsystemen voor afval en recycling

Nieuw jaar in een nieuwe jas!

Door @MCBBV, Januari 3, 2017
2017 is begonnen. Iedereen een gelukkig nieuwjaar toegewenst!

2017 begint MCB Milieu & Techniek in een nieuwe jas! Oftewel: nieuwe uitstraling op (nieuwe) vrachtwagens, reiniging- en storingsvoertuigen, visitekaartjes en promotiemateriaal. Daarbovenop: een verbouwing van het pand om zodoende de beste faciliteiten te bieden aan alle medewerkers.

Nieuwe huisstijl

Exact 1 jaar geleden lanceerde wij onze nieuwe website. Nu, 1 jaar later, delen wij met gepaste trots onze nieuwe huisstijl!

Duurzaam denken, slim produceren, flexibel zijn en kwaliteit leveren. Bij MCB komt Milieu en Techniek samen. Door te spelen met natuurlijke (groen) en industriële (donkere) kleuren is een goede basis weggelegd voor onze nieuwe huisstijl. “Het groots aanpakken en doorvoeren van deze nieuwe uitstraling onderstreept onze ambities en gedegen groei, waaraan wij met z’n allen, iedere dag hard aan werken” aldus directeur Maris van der Maas.

Impressie nieuwe huisstijl:

Collage huisstijl

Verbouwing

“Om deze groei te faciliteren, wordt het en en ander verbouwd. Zo is er inmiddels een splinternieuwe kantine gerealiseerd en wordt de komende weken nieuwe sanitair voorzieningen en kleedruimte gebouwd. Het welzijn en plezier hebben in het werk is een belangrijke factor voor MCB Milieu & Techniek. Mooie en goede faciliteiten zijn daarom belangrijk om nieuwe stappen te kunnen zetten.”

Impressie verbouwing:

Collage kantine 1

 

verbouwing_model

Gerelateerde producten

Recente artikelen

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen