Inzamelsystemen voor afval en recycling

MCB opnieuw ISO 9001 en VCA** gecertificeerd!

Door @MCBBV, Mei 17, 2016
Goed nieuws! Met trots kunnen we melden dat MCB Milieu & Techniek (wederom) gecertificeerd is voor NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA**. Maris van der Maas (directeur): "Deze certificering is een bewijs en middel dat wij dagelijks met passie en veiligheid onze processen verbeteren. Hierdoor kunnen wij samen met opdrachtgevers bouwen aan nieuwe en verbeterde producten en diensten".

Verbetering

Voorgaande jaren was MCB Milieu & Techniek VCA* gecertificeerd en nu heeft MCB Milieu & Techniek dus VCA** behaald: ”Met deze verbeterde certificering voor VCA en het her-certificeren voor ISO 9001  laten wij zien dat wij in de eerste plaats vol inzetten op veiligheid maar zeker niet minder op kwaliteitsverbetering van interne en externe processen,” aldus Maris van der Maas (directeur).

Groei

”Met het aantrekken van nieuwe medewerkers in de werkvoorbereiding en productie en met het (her-)certificeren van ons bedrijf heeft MCB Milieu & Techniek in de afgelopen periode een nieuwe stap gezet”, vervolgt Maris van der Maas. ”Aan de hand van deze nieuwe stappen werken we iedere dag  met passie aan een stabiele groei van onze organisatie.”

Productontwikkeling

MCB Milieu & Techniek produceert inzamelcontainers naar wens. “Deze certificering is een middel voor de doorontwikkeling en verbetering van reeds geleverde depotcontainers en nieuwe (ondergrondse) inzamelcontainers. Hierdoor blijven we flexibel, maar verbeteren we ook de kwaliteit van onze producten. Zodoende bouwen wij, samen met onze opdrachtgevers, aan kwalitatief hoogwaardige, leuke, nieuwe producten!”.

at Roosendaal in the Netherlands
Eén van de productiehallen van MCB Milieu & Techniek in Roosendaal.

Gerelateerde producten

Recente artikelen

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen