Inzamelsystemen voor afval en recycling

MCB is Supporter van Schoon!

Door @MCBBV, Februari 11, 2016
Sinds vorige week rijden wij met onze vrachtwagens door Nederland in opdracht van Nederland Schoon om bij alle deelnemende gemeenten in totaal ca. 1500 minicontainers weg te zetten. Zo voorziet MCB Milieu & Techniek maatschappelijke organisaties van middelen waarmee deze organisaties optimaal grondstoffen scheiden!

Beloningssysteem

Sinds een paar weken is de nieuwe Pilot Nieuwe Beloningssystemen van Afvalfonds Verpakkingen, VNG en Natuur & Milieu van start gegaan. Gemeenten kunnen bij NederlandSchoon mini-containers bestellen in gewenste kleur en stickers, die zij vervolgens weer kunnen uitzetten bij de deelnemende maatschappelijke organisaties. Zo kunnen scholen, sport-verenigingen en andere instellingen starten met het scheiden van afval!

MCB ontzorgt

MCB Milieu & Techniek zorgt er voor dat de mini-containers netjes afgemonteerd worden. ” Sinds een paar weken rijdt MCB met eigen vrachtwagens door Nederland om deze mini-containers in de juiste configuratie uit te zetten. MCB neemt van te voren contact op om de afleverdatum af te stemmen. Dat werkt prettig!” Aldus Sven Noordhoek van Stichting NederlandSchoon / Afvalfonds Verpakkingen.

IMG_5722-1

Nieuwe kansen

MCB Milieu & Techniek werkt graag samen met Nederland Schoon. Directeur Maris van der Maas van MCB Milieu & Techniek: ‘Dit is een mooie aanvulling op onze huidige werkzaamheden en past binnen de scope waarin wij werken. Namelijk; onze klanten ontzorgen door zelf flexibel te zijn. En daar hebben wij plezier in!’ 

Gerelateerde producten

Recente artikelen

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen