Inzamelsystemen voor afval en recycling

Inzamelbedrijven

Voor vele inzamelbedrijven is MCB Milieu & Techniek inmiddels een begrip. Inzamelbedrijven hebben de focus op duurzame afvaloplossingen voor bedrijven en overheden. Zij opereren internationaal en zijn bezig met de transitie van afval naar grondstof zodat in de toekomst afval geen afval meer is maar grondstof. Wij leveren van producten en diensten voor bedrijven als Van Gansewinkel, Suez, Shanks etc. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Commerciële inzamelbedrijven hechten waarde aan ontzorging op het gebied van levering en onderhoud van inzamelcontainers. Met het leveren van een breed pakket inzamelcontainers is MCB Milieu en Techniek voorbereid op de vraag naar inzamelcontainers voor grondstoffen. Naast levering van containers biedt MCB Milieu & Techniek, als betrouwbare partner, ook een onderhoudspakket en logistieke dienstverlening.
ROLCONTAINERMANAGEMENT
In 2014 is MCB gestart met het beheer, reparatie en onderhoud van rolcontainers van 120-5000 liter. Jaarlijks wassen en repareren wij meer dan 20.000 rolcontainers. Ook het transport wordt op efficiënte wijze, 3D, dagelijks uitgevoerd. De service voor rolcontainers is uitgebreid met het leveren van alle onderdelen een aanbouwconstructies zoals trekstangen en voetpedalen.
ONDERHOUD ONDERGRONDSE CONTAINERS
MCB maakt landelijke afspraken voor containeronderhoud en een goede storingsopvolging. Het beheer van onderdelen past in de visie om storingen adequaat op te volgen. Het onderhoud van ondergrondse containers door MCB Milieu en Techniek levert een kostenbesparing op en uiteindelijk een tevreden klant. Snelle betrouwbare service dat is wat wij willen.

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Bekijk ook onze andere branches

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen