Inzamelsystemen voor afval en recycling

Afvalsystemen voor Gemeenten

Meer dan 36 gemeenten maken gebruik van onze producten en diensten. Gemeenten als Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Leeuwarden, Eindhoven en Sittard.

Wat kunnen wij voor uw gemeente betekenen?

Gemeenten streven naar een effectief afvalbeleid en naar een betrouwbare dienstverlening voor haar burgers. In een afvalplan wordt de wijze van afval scheiden omschreven. Veel gemeenten streven naar een bronscheiding van 75% in 2020. Het alsmaar beter inzamelen van gescheiden afvalstoffen, als grondstof, is een grote uitdaging voor veel gemeenten.
OPTIMALE VOORZIENINGEN VOOR WAARDEVOLLE GRONDSTOFFEN
Wij werken graag samen met u nieuwe inzamel-concepten uit om nog meer grondstoffen particulier te kunnen inzamelen. Hiermee bevorderd u bronscheiding en gaat uw scheidingspercentage omhoog! Wilt u helemaal geen nieuw inzamel-concept, maar gewoon een handig inzamel-middel, helemaal naar wens? Samen ontwerpen we uw container!
BETROUWBARE PARTNER VOOR STORINGEN EN ONDERHOUD
Al sinds het bestaan van MCB Milieu & Techniek doen wij voor vele gemeenten het onderhoud aan de onder- en de bovengrondse containers. Dit doen wij op een eerlijke en transparante manier door het maken van helder afspraken. Om dit proces op een goede manier te managen is er voor u Containervision®. Hiermee weet u vooraf wat u achteraf gaat betalen en heeft u altijd de status van uw containers in beeld. Erg handig! Maar uiteindelijk zijn het onze professionele, ervaren medewerkers die zorgen voor veilige, nette en betrouwbare containers in uw gemeente!

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Bekijk ook onze andere branches

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen