Inzamelsystemen voor afval en recycling

Nieuwe bovengrondse en Semi-ondergrondse containers in Dordrecht

Door @MCBBV, December 14, 2016
In opdracht van HVC heeft MCB Milieu & Techniek in de afgelopen periode nieuwe glas- en textielcontainers geplaatst in Dordrecht. Naast het vervangen van oude containers voor glas en textiel komen er op verschillende locaties in de stad glas- en textielcontainers bij.

Semi-ondergrondse containers

Op diverse locaties heeft HVC gekozen voor semi-ondergrondse containers van MCB Milieu & Techniek. Door te kiezen voor semi-ondergrondse containers komt men niet in aanraking met kabels en leidingen. Daarnaast zorgen deze semi-ondergrondse inzamelcontainers voor een extra capaciteit.  In samenwerking met Gebr. van der Graaf BV uit Dordrecht heeft MCB Milieu & Techniek nieuwe semi-ondergrondse glas- en papiercontainers naar tevredenheid geplaatst.

December_01__2016_at_0342PM (5)

Faciliteren en bevorderen afvalscheiding

Het scheiden van onder andere glas en textiel levert een belangrijke bijdrage aan de vermindering van de hoeveelheid restafval. Op maar liefst 15 locaties heeft MCB Milieu & Techniek in opdracht van HVC éxtra textielcontainers in Dordrecht geplaatst.

Mogelijkheden

In de afgelopen jaren heeft MCB Milieu & Techniek al vele (semi-)ondergrondse en bovengrondse glascontainers ontworpen, geproduceerd en geplaatst. (Semi-)ondergrondse containers die van ca. 250 cm tot 30 cm. de grond in gaan. Door containers flexibel te standaardiseren zijn is MCB Milieu & Techniek in staat om (semi-)ondergrondse containers naar wens te ontwerpen en produceren:

Render-environment-LOC1a_Camera_Camera 3 IMG_2280-cropped

Recente artikelen

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen