Inzamelsystemen voor afval en recycling

Bezoek ons op Afvalconferentie en Recycling 2016!

Door @MCBBV, September 15, 2016
MCB Milieu & Techniek is trotse sponsor van Afvalconferentie 2016. Op 5 oktober a.s. staan wij in Stadion Galgenwaard in Utrecht om de deelnemers van de Afvalconferentie te informeren. 25, 26 en 27 oktober staan we op de Recycling 2016 beurs in de Evenementenhal Gorinchem.

Afvalconferentie:

Op 5 oktober organiseren de NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en het ministerie van Infrastructuur en Milieu de Afvalconferentie 2016 in Stadion Galgenwaard Utrecht. MCB Milieu & Techniek is trotse hoofdsponsor!

Het thema van de Afvalconferentie is verleden, heden en toekomst. Nederland werd lang gezien als het gidsland als het gaat om afval. Is dat nog altijd zo? Wat is er de afgelopen jaren gedaan om te staan waar we nu staan? En wat gaat de toekomst de wereld van het afval brengen? Deze en vele andere aspecten komen aan bod tijdens presentaties, debatten en sessies. In de pauze staan wij u graag te woord om informatie te geven. MCB Milieu & Techniek heeft nieuwe innovatieve inzamelsystemen die het nieuwe beleid ondersteund.

Logo-datum-Afvalconferentie2016

Recycling 2016:

Recycling 2016 is een vakbeurs die de focus legt op inzamelen, verwerken en recyclen van mogelijke nieuwe grondstoffen die gebruikt worden binnen de circulaire economie.

Met haar producten, service en dienstverlening ondersteund MCB Milieu & Techniek de VANG doelstellingen. Alle producten zijn ingericht voor het zgn. ‘omgekeerd inzamelen’ of ‘diftar-systeem’. MCB Milieu & Techniek ontwerp, produceert en onderhoud inzamelsystemen.

Zien wij u terug op de Recycling 2016 beurs? MCB Milieu & Techniek staat op standnummer 322!

Logo_Verticaal_Website_v1-01

 

Gerelateerde producten

Recente artikelen

Heeft u een vraag?

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een persoonlijk advies of vul ons contactformulier in.

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen