Inzamelsystemen voor afval en recycling

Over ons

MCB Milieu & Techniek levert inzamelcontainers voor glas, papier, textiel en andere grondstoffen. Met al onze medewerkers zoeken wij constant naar innovatieve oplossingen om onze producten en diensten in een veranderende omgeving te plaatsen. Zonder dat wij onze kernwaarden uit het oog verliezen.

Missie

MCB Milieu & Techniek is al meer dan 20 jaar bezig met het zoeken naar logische verbindingen, échte oplossingen en onderneemt oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.

Innovatie

MCB Milieu & Techniek werkt dagelijks aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een hoger percentage afvalscheiding. Met een goed opgeleid team van ontwerpers en vakmensen creëren wij oplossingen voor afval-uitdagingen. Zo bouwden wij textielcontainers voor de gemeente Rotterdam en een speciale behuizing t.b.v minicontainers voor hoogbouw-locaties!

Totaaloplossingen: van ontwerp tot container-beheer!

Al onze inzamelcontainers worden geheel in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld, en kan hierdoor volledig aangepast worden naar uw wensen. U kunt kiezen voor een eigen kleur en vorm. Voor de belettering en communicatie op uw containerpark maakt MCB Milieu & Techniek een ontwerp en voert dit volledig in overeenstemming met u uit.
Ontwerp en productie:
In onze eigen fabriek en met eigen mensen. Door onze engineering wordt een inzamelcontainercontainer 3D uitgewerkt voordat we gaan produceren.
Plaatsing en beheer:
Al uw inzamelcontainers worden schadevrij op gewenste locatie geplaatst. De lokatiegegevens kunnen direct digitaal worden vastgelegd. Met een foto wordt de actuele stand van zaken onderbouwd.
Onderhoud, keuring en reiniging:
Het professioneel reinigen van containers leidt tot een langere levensduur van de lak. Tijdens het reinigen kan MCB Milieu & Techniek een preventieve onderhoudscheck doen en een keuring op de hijshaken uitvoeren.
Renovatie van afvalcontainers:
Of wel, levensverlengend onderhoud. Bij renovatie wordt de container volledig gestript, technisch in orde gemaakt, geschuurd, gestraald en opnieuw geconserveerd en beletterd.

Kwaliteit en Certificering

Om de veiligheid en kwaliteit van ons werken te garanderen en verbeteren is MCB Milieu & Techniek VCA**, ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd. Om de certificaten te bekijken, klik dan op het certificerings-logo , helemaal onderaan de pagina. MCB Milieu & Techniek beschikt over een actuele milieuvergunning, onze medewerkers zijn opgeleid tot keurmeesters en beschikken over een VCA diploma. Tevens is MCB Milieu & Techniek een erkend leerbedrijf in de metaalsector. Daarnaast zijn wij lid van de Koninklijke Metaalunie en beschikken over een VIHB-nummer voor het transporteren van afvalstoffen.

Onze kernwaarden

Kernwaarden! Ze staan voor alles wat wij belangrijk vinden. Wat wij willen uitstralen.

KWALITEIT
Of het nu een gesprek met u is, het uitwerken van een technisch ontwerp of het lassen van uw inzamelcontainers. Kwaliteit staat centraal.

FLEXIBILITEIT
Flexibiliteit zit ons in het bloed. Wij kiezen er niet voor om flexibel te zijn. Wij zijn flexibel.

KLANTGERICHTHEID
Al onze processen binnen ons bedrijf zijn afgestemd. Afgestemd op de klant. Klein, of groot. Dichtbij of ver weg. U staat centraal.

PASSIE
Dit is wat ons kort samengevat elke dag weer motiveert en betrokken houdt.

Ons team

Een mooi bedrijf! Daar heb je mensen voor nodig. Gewoon het beste advies, maar ook de beste service is wat je van ons kan verwachten.


Vincent Schreuder
Accountmanager


Gerwin van der Welle
Sales Manager


Rik van Son
Bedrijfsleider


Angelique Westveer
Office Manager


Ariejan Sacharias
Werkvoorbereider

Waarom MCB Milieu & Techniek?

  • Maatwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Innovatieve oplossingen